Månedens menuplan

Månedsmenu april  2024

Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 14.00, mad til mandage skal bestilles fredagen før.

Ring gerne mellem 12 og 14 ! Tlf. 39624525. Telefonsvarer aflyttes IKKE.

Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes, mod et gebyr på kr. 20,00.

OBS! Måltider til afhentning kan hentes mellem 11.30 og 14.00 i restauranten.

 

Uge 14

Mandag d. 1. april

Påskefrokost

Husk tilmelding

Inden den 26. marts

Tirsdag d. 2. april

Paprikagryde af kalvekød med grov mos

Syltede ferskner med flødeskum

Onsdag d. 3. april

Thai fiskefrikadeller med spicy dip og nudler vendt med grønt

Passionsfrugt mousse

Torsdag d. 4. april

Buffet med lun ret og oste

Ud af huset: Frikadeller med stuvede spidskål

Fredag d. 5. april

Stegt flæsk med persillesauce og kartofler

 

Chokoladekage med glasur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uge 15

Mandag d. 8. april

Pølser med lun kartoffelsalat

Rabarbergrød med fløde

Tirsdag d. 9. april

Stegt kalkunbryst med gorgonzola sauce og stegte kartofler

Appelsinkage med mandler

Onsdag d. 10. april

Bagt laks med hollandaise og kartofler og bønner

Jordbærfromage

Torsdag d. 11. april

Buffet med lun ret og oste

Ud af huset: Glaseret skinke med flødekartofler

Fredag d. 12. april

Gule ærter med flæsk og pølse

Hjemmebagt rugbrød og rødbeder

Pandekager med syltetøj

 

Uge 16

Mandag d. 15. april

Karrygullasch af skinkekød med ris og grønt

Jordbærgrød med flødeskum

Tirsdag d. 16. april

Gulerodssuppe med brød

Baconkrebinetter med stuvede porrer og kartofler

Onsdag d. 17. april

Dybstegt fisk med stegte kartofler og sauce tartare hertil glaserede ærter

Appelsinfromage

Torsdag d. 18. april

Buffet med lun ret og oste

Ud af huset: Æggekage med røget flæsk, rødbeder og rugbrød

Fredag d. 19. april

 

Pariserbøf med det hele

 

 

Uge 17

Mandag d. 22. april

 

Græske frikadeller af okse med tzatziki og stegte kartofler

Æblekage med flødeskum

Tirsdag d. 23. april

 

Stegt lever med blødeløg, skysauce og kartofler

Romkugler

Onsdag d. 24. april

Stegte sild med dildstuvede kartofler og bagte gulerødder

Citronfromage

Torsdag d. 25. april

Buffet med lun ret og oste

Ud af huset: Skinke/porretærte med pastasalat

Fredag d. 26. april

 

Aften åbent se mere herom i bladet

Lukket til frokost

Mandag d. 29. april

Lasagne bolognaise med tomatsalat

Ferskner med flødeskum

Tirsdag d. 30. april

Stegte kyllingelår med rabarber og agurkesalat samt sauce og kartofler

Drømmekage

 

 

 

 

 

 

Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 14.00, mad til mandage skal bestilles fredagen før.

Ring gerne mellem 12 og 14 ! Tlf. 39624525. Telefonsvarer aflyttes IKKE.

Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes, mod et gebyr på kr. 20,00.

OBS! Måltider til afhentning kan hentes mellem 11.30 og 14.00 i restauranten.