Månedens menuplan

 Uge 5

Mandag d. 29

 

Minestronesuppe

Skinke/porretærte med spidskålsalat og hjemmebagt hvidløgsbrød

Tirsdag d. 30

 

Paprikagryde med bacon hertil ris

Appelsinfromage

Onsdag d. 31

 

Saltstegte sild med bløde løg, rødbeder og bornholmsk sennep

Hertil hjemmebagt rugbrød

Mazarinkage

 

 

Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 14.00, mad til mandage skal bestilles fredagen før.

Ring gerne mellem 12 og 14 ! Tlf. 39624525. Telefonsvarer aflyttes IKKE.

Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes, mod et gebyr på kr. 20,00.

OBS! Måltider til afhentning kan hentes mellem 11.30 og 14.00 i restauranten.

 


Månedsmenu februar 2024

Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 14.00, mad til mandage skal bestilles fredagen før.

Ring gerne mellem 12 og 14 ! Tlf. 39624525. Telefonsvarer aflyttes IKKE.

Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes, mod et gebyr på kr. 20,00.

OBS! Måltider til afhentning kan hentes mellem 11.30 og 14.00 i restauranten.

 

Uge 5

Torsdag d. 1

Buffet med lun ret og oste

Ud af huset: Hakkebøf med bløde løg

Fredag d. 2

Porchetta med stegte kartofler og skysauce samt rødkålssalat

Brownie med mandler

 

 

 

 

 

 

Uge 6

Mandag d. 5

Brændende kærlighed med rødbeder

Jordbærgrød med fløde

Tirsdag d. 6

Stegt lever med bløde løg, sauce og kartofler

Bagte blommer med råcreme

Onsdag d. 7

Blomkålssuppe

Stegt laks med små kartofler og flødestuvet spinat

Torsdag d. 8

Buffet med lun ret og oste

Ud af huset: Tarteletter med høns i asparges

Fredag d. 9

Coq au vin- kyllingelår i rødvinssauce med svampe hertil stegte kartofler

Chokolademousse

 

Uge 7

Mandag d. 12.

Kalkunbryst med urtesauce og stegte kartofler og bønner

Abrikoser med flødeskum

Tirsdag d. 13.

Boller i selleri med bønner og kartofler

Skovbærgrød

Onsdag d. 14.

Sej i fad med masser af grønt og hvidvinsauce hertil kartofler

Rabarbertrifli

Torsdag d. 15.

 

Buffet med lun ret og oste

Ud af huset: Sur-sød kylling med ris og grønt

 

Fredag d. 16.

 

Skinkeschnitzel med svampesauce

Banankage med chokolade

 

 

 

Uge 8

Mandag d. 19.

Borsch – rødbedesuppe med tykkam og kartofler

Napoleonshatte

Tirsdag d. 20.

Pariserbøf med klassisk tilbehør

Appelsinfromage

Onsdag d. 21.

Thai fiskefrikadeller med nudler

Og spicy sauce

Kokoskage med lime

Torsdag d. 22.

Buffet med lun ret og oste

Ud af huset: Pølser med lun kartoffelsalat

 

Fredag d. 23.

 

Aftenåbent – se mere herom i bladet

OBS! Lukket til frokost

 

Uge 9

Mandag d. 26.

 

Tomatsuppe med brød

Græsk moussaka

Tirsdag d. 27.

 

Gule ærter med flæsk og pølse hertil rødbeder, sennep og rugbrød

Citronfromage

Onsdag. 28.

 

Spaghetti med tigerrejer og urtesauce

Gulerodskage

Torsdag d. 29.

 

Buffet med lun ret og oste

Ud af huset: Hamburgerryg med dampet grønt og smørsauce

Fredag d. 1. marts

 

Martin holder 20 år’s jubilæum

Der kommer en særskilt invitation til dette

Kun mad ud af huset -

Boeuf bourgogne med mos

Chokolade kage

 

 

 

 

Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 14.00,

mad til mandage skal bestilles fredagen før.

 

Ring gerne mellem 12 og 14 ! Tlf. 39624525. Telefonsvarer aflyttes IKKE.

Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes, mod et gebyr på kr. 20,00.

OBS! Måltider til afhentning kan hentes mellem 11.30 og 14.00 i restauranten.