Månedens menuplan

Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 13.00, mad til mandage skal bestilles fredagen før

Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes.

Leveringsgebyr 20,00 pr. dag

Tlf. 39624525

 

28. september – 30. september

Mandag

 

Biksemad med bearnaise og rødbeder

Chocolate chip cookies

 

 

Tirsdag

 

Millionbøf med mos og rødbeder

Pandekager med sukker og syltetøj

 

 

Onsdag

 

 

Skinke med melon

Laksetærte med spinat og urter

Hertil græsk salat

 

 

1. oktober- 2. oktober

Torsdag

 

 

Frokostbuffet med lun ret og ost

Bordbestilling tilrådes

Fredag

Flæskesteg med rødkål, agurkesalat, sauce og kartofler

 

Nøddekage med flødeskum

 

5. oktober– 9.oktober

Mandag

 

Boeuf saute stroganoff med kartoffelmos og syltede rødbeder

Drømmekage

 

Tirsdag

 

Frikadeller med stuvede spidskål samt små kartofler og agurkesalat

 

Rabarbertrifli

Onsdag

 

 

Stegt laks med hvidvinssauce, små kartofler og ærter

 

Æbletærte med cremefraiche

Torsdag

 

 

Frokostbuffet med lun ret og ost

 

Bordbestilling tilrådes

Fredag

 

 

Hakkebøf med bløde løg, sauce og kartofler

Citronfromage

  

Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 13.00, mad til mandage skal bestilles fredagen før

Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes.

Leveringsgebyr 20,00 pr. dag

Tlf. 39624525

 

12. oktober –16. oktober

Mandag

 

Millionbøf med mos og syltede rødbeder

Frisk bagt kringle

 

Tirsdag

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder samt kartofler

 

Frisk frugt med råcreme

 

Onsdag

 

 

Hjemmelavede fiskefrikadeller rørt med urter og grønt hertil remoulade og smørsauce

 

Bagte blommer med flødeskum

 

Torsdag

 

 

Frokostbuffet med lun ret og oste

Bordbestilling tilrådes

Fredag

 

Kalveculotte med stegte kartofler, bearnaise og bønner

 

Romfromage

 

19. oktober – 23. oktober

Mandag

 

Kylling i karry med ris og chutney

Citronsandkage

 

Tirsdag

 

Mørbradgryde med kartoffelmos

 

 

Panna cotta med syltede bær

 

Onsdag

 

 

Aspargessuppe

Dampede mørksej med hollandaise og grønt

Torsdag

 

 

Frokostbuffet med lun ret og oste

Bordbestilling tilrådes

Fredag

 

Lasagne bolognaise med tomatsalat

 

Tiramisu

 

 

26. oktober – 30.oktober

Mandag

 

Ungarsk gullasch med kartoffelmos og rødbeder

Sveske trifli

 

 

Tirsdag

 

Grøntsagssuppe

Pariserbøf med klassisk tilbehør

Onsdag

 

 

Røget Laksetærte med spinat og urter

Hertil græsk salat

Bagte æbler med flødeskum

Torsdag

 

 

Frokostbuffet med lun ret og oste

Bordbestilling tilrådes

Fredag

 

Aften åben
lukket til frokost

Se mere herom i bladet

 

 

 

Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 13.00, mad til mandage skal bestilles fredagen før

Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes.

Leveringsgebyr 20,00 pr. dag

Tlf. 39624525