Månedsmenu april 2024
Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 14.00, mad til mandage skal bestilles fredagen før.
Ring gerne mellem 12 og 14 ! Tlf. 39624525. Telefonsvarer aflyttes IKKE.
Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes, mod et gebyr på kr. 20,00.
OBS! Måltider til afhentning kan hentes mellem 11.30 og 14.00 i restauranten.
Uge 14
Mandag d. 1. april
|
Påskefrokost
|
Husk tilmelding
Inden den 26. marts
|
Tirsdag d. 2. april
|
Paprikagryde af kalvekød med grov mos
|
Syltede ferskner med flødeskum
|
Onsdag d. 3. april
|
Thai fiskefrikadeller med spicy dip og nudler vendt med grønt
|
Passionsfrugt mousse
|
Torsdag d. 4. april
|
Buffet med lun ret og oste
|
Ud af huset: Frikadeller med stuvede spidskål
|
Fredag d. 5. april
|
Stegt flæsk med persillesauce og kartofler
|
Chokoladekage med glasur
|
Uge 15
Mandag d. 8. april
|
Pølser med lun kartoffelsalat
|
Rabarbergrød med fløde
|
Tirsdag d. 9. april
|
Stegt kalkunbryst med gorgonzola sauce og stegte kartofler
|
Appelsinkage med mandler
|
Onsdag d. 10. april
|
Bagt laks med hollandaise og kartofler og bønner
|
Jordbærfromage
|
Torsdag d. 11. april
|
Buffet med lun ret og oste
|
Ud af huset: Glaseret skinke med flødekartofler
|
Fredag d. 12. april
|
Gule ærter med flæsk og pølse
Hjemmebagt rugbrød og rødbeder
|
Pandekager med syltetøj
|
Uge 16
Mandag d. 15. april
|
Karrygullasch af skinkekød med ris og grønt
|
Jordbærgrød med flødeskum
|
Tirsdag d. 16. april
|
Gulerodssuppe med brød
|
Baconkrebinetter med stuvede porrer og kartofler
|
Onsdag d. 17. april
|
Dybstegt fisk med stegte kartofler og sauce tartare hertil glaserede ærter
|
Appelsinfromage
|
Torsdag d. 18. april
|
Buffet med lun ret og oste
|
Ud af huset: Æggekage med røget flæsk, rødbeder og rugbrød
|
Fredag d. 19. april
|
Pariserbøf med det hele
|
|
Uge 17
Mandag d. 22. april
|
Græske frikadeller af okse med tzatziki og stegte kartofler
|
Æblekage med flødeskum
|
Tirsdag d. 23. april
|
Stegt lever med blødeløg, skysauce og kartofler
|
Romkugler
|
Onsdag d. 24. april
|
Stegte sild med dildstuvede kartofler og bagte gulerødder
|
Citronfromage
|
Torsdag d. 25. april
|
Buffet med lun ret og oste
|
Ud af huset: Skinke/porretærte med pastasalat
|
Fredag d. 26. april
|
Aften åbent se mere herom i bladet
|
Lukket til frokost
|
Mandag d. 29. april
|
Lasagne bolognaise med tomatsalat
|
Ferskner med flødeskum
|
Tirsdag d. 30. april
|
Stegte kyllingelår med rabarber og agurkesalat samt sauce og kartofler
|
Drømmekage
|
Der skal bestilles mad / bord dagen før inden kl. 14.00, mad til mandage skal bestilles fredagen før.
Ring gerne mellem 12 og 14 ! Tlf. 39624525. Telefonsvarer aflyttes IKKE.
Vi leverer stadigvæk maden til døren, hvis dette ønskes, mod et gebyr på kr. 20,00.
OBS! Måltider til afhentning kan hentes mellem 11.30 og 14.00 i restauranten.