Cykelklub

Cykelklub Strandlund blev stiftet i 2013 med det formål at give Fællescenter Strandlunds beboere mulighed for at få frisk luft, motion og fællesskab via kørsel på trehjulede cykler med hjælpemotor. Fra første april til første oktober har klubben en lang række arrangementer alene eller i samarbejde med andre institutioner i kommunen. Bl.a. 8 Cykeleftermiddage i samarbejde med Dagcenter Vennerslund, længere ture til København eller i Charlottenlunds omegn.

Cykler

  • En trehjulet dobbeltcykel af mærket ”Fun2Go”, med komfortable sæder, armlæn og hjælpemotor. Cyklen er sponsoreret af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål.
  • En trehjulet enkeltcykel af mærket ”Disco”, med komfortabelt sæde, armlæn og hjælpemotor. Cyklen er sponsoreret af Den Borgerrettede Pulje, Handicaprådet, Gentofte Kommune og.
  • En trehjulet cykel af mærket ”Easy Rider”. Cyklen har et komfortabelt sæde og meget velkørende. Cyklen er sponsoreret af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål

På alle cykler er der mulighed for fastspænding af fod/fødder samt holdere til stokke. Cyklerne har vejhjælp, så både cykel og fører, ved dobbeltcyklen begge kørere, kan blive transporteret tilbage til Strandlund.

Kontingent 100 kr. årligt.

Info: Elisabet Sinding, elisabet@sinding.dk 
Formand i Cykelklub Strandlund

Aktiviteter 2020

Foredrag v. Morten Holm Ridder Ladegourdie - The Eastcoast Greenway
Se Cykelklubbens aktiviteter i efteråret 2020

 

Aktiviteter 2019


Se Cykelklubbens aktiviteter i forsommeren 2019

Se Cykelklubbens aktiviteter i sensommeren 2019


Aktiviteter 2018


9. april Intro til Klubben.
Klubbens cykler var opstillet ved administrations bygningen, hvor der i forbindelse med med et andet arrangement blev gjort et forsøg på at synliggøre klubben for Strandlunds beboere


11. april Genneralforsamling og foredrag:
Et liv på to hjul” af tidligere professionelle cykelrytter Jørgen V. Pedersen. Jørgen V. Pedersen er et ikon indenfor dansk cykelsport. Ikke alene for hans præstationer i store internationale cykelløb - men i høj grad også - fordi han har nået sine mål, uden brug af andet brændstof end sin vilje fysik og moral. Han er således blevet et forbillede for alle, der vil dyrke en ren sport. Og vil være et fyrtårn for os, når vi skal trampe i pedalerne

7. maj Cykeleftermiddag

24. maj Cykeleftermiddag

4. juni Cykeleftermiddag

12. juni Motion og Leg – Hele livet:
Dagcenter Vennerslund og Cykelklub Strandlund afholdt 12. juni 2018 et stort aktivitetstræf for ældre i Gentofte Kommune. Til arrangementet var indbudt ældre fra kommunens centrer og institutioner. I alt deltog ca. 100 ældre.Arrangementet var støttet og sponsoreret afDen Borgerrettede Pulje, Handicaprådet Gentofte Kommune. Arrangementet havde til formål at aktivere ældre borgere med tilbud af forskellig art for hermed at skabe et frisk pust i hverdagen

18. juni Rickshaw tur København:
Formålet med arrangementet var at give medlemmer i Cykelklub Strandlund en mulighed for at følge med i hovedstadens udvikling med en cykelrelateret aktivitet og samtidig give medlemmer med handicap en mulighed for i socialt samvær, at få et frisk pust. Arrangementet var i år støttet af Gentofte Kommune, der yder støtte til frivilligt socialt arbejde efter §18 i lov om social service. Den 18. juni klokken 1300 var der afgang fra Strandlund. Herfra blev vi kørt med Lyngby Turistfart A/S til Skuespilhuset på Larsens Plads, hvorfra ”Rickshawturen” startede. Der var i år 24 deltagere, som blev fordelt på 12 cykeltaxis. Med cykeltaxa blev vi kørt fra Larsens Plads via Amaliehaven, Langelinie, Amaliegade, Amalienborg, Nyhavn, Den nye Havnebro og retur til Larsens Plads. Arrangementet sluttede i dagligstuen på Strandlund med den obligatoriske ”Kaffe og Kage”.

21. juni Cykeleftermiddag

6. august Cykeleftermiddag

22. august Cykeleftermiddag

6. december Foredrag om Vind og Vejr:
Foredragsholder Svend Albrechtsen. På baggrund af mange års erfaring på søen gennemgås de væsentligste faktorer, der er afgørende for det aktuelle vejr og den udvikling som forventes. Formålet med foredraget er at give tilhørerne en forståelse for, hvad der præsenteres i medierne og den usikkerhed der stadig er forbundet med hermed.


Arrangementer forår 2017 - Arrangementer forår 2017

Kapervogn d. 30. maj 2017 - Kapervogn 30.05.2017

Arrangementer i eftersommeren 2016 - Cykelklub Strandlund eftermiddage eftersommer 2016

Store cykeldag d. 9. juni 2016 - Store Cykeldag program

Arrangementer i foråret 2016 - Cykelklub Strandlund forår 2016

Generalforsamling d. 26. april og sæsonstart d. 1. maj - Foråret er på vej

Medlemsmøde tirsdag d. 9. februar 2016 - Cykelklub Strandlund medlemsmøde februar 2016

Betaling af kontingent 2016 - Cykelklub Strandlund kontingentindbetaling 2016

Dias om Cykeltaxa tur- Cykeltaxa tur